Midtvejs Jixy

Midtvejs Jixy er kennelens eneste hanhund og han virker til at nyde den status det har givet efter Chip flyttede hjemmefra. Og den ro der har fulgt med i kølvandet på ikke altid at stå i skyggen af Chip.

 

Jixy har været noget længe om at blive moden og har været noget af en håndfuld for at sige det mildt. Her i 2008 hvor vi igen har fået ro på i vores omgivelser er det blevet langt bedre og han er nu en endnu bedre hund end han har været hidtil - dette skyldes i særdeleshed at han er blevet meget mere ærlig og rolig at arbejde med. Og ikke mindst mere voksen.

 

På den øverste videoe ser vi den situation som hjalp os med over middag på DBK´s forårsvinderklasse 08, den dag jeg fik min største oplevelse hidtil med hundesporten og ikke mindst fik den første placering i VK.

Vi håber der er flere placeringer gemt hvor den kom fra.

På den næste video har filmet fra lidt B-prøve træning ( vand og slæb ) desværre blev vi forhindret i deltagelse pga. indtrufne familiære omstændigheder.

 

Her i efteråret 2010 har vi stort set truffet endelig beslutning om kun at bruge Jixy til jagt fremover.Her gør han det rigtigt godt uden at brænde varm.

Han har det altså bare svært med at stå og se andre hunde arbejde uden selv at være ude - og så brænder han varm efterfølgende og laver kunster - det går ikke på prøver, så fremtiden hedder "jagthund" for Jixy - alt hvad han kan trække!

 

Vi har ikke dømt ham ude for altid - men nu hedder fokus Unghundene og Cora, Jixy har haft de chancer han havde krav på!

 

 
Jixys stambog

Klik på STAMBOG til venstre for at se Jixys stambog

Jixys resultater

Klik på RESULTATER til venstre for at komme til siden med Jixys resultater. Her vil vi løbende opdatere med resultater fra markprøver, udstillinger og apporteringsprøver.

Jixys galleri

Klik på GALLERI til venstre for at se en masse skønne billeder af Jixy.

Lav din egen hjemmeside med mono.net